Erick-E

altijd actief Erick Eerdhuizen is gepassioneerd, toegewijd en energiek als het gaat om het werken aan zijn carrière als dj, componist en producer.

Na het winnen van ‘The Dutch DMC Championships’, in 1989, was Erick de officiële Nederlandse vertegenwoordiger tijdens de Wereldkampioenschappen in de Royal Albert Hall in Londen. Hij werd verliefd op een nieuw muziekgenre en leverde daardoor een aanzienlijke bijdrage aan de opkomende Nederlandse housecultuur, met onder meer houseklassiekers als ‘Pancake-Don’t Turn Your Back’, uitgebracht op platenlabel WORK.

dus … veters strikken en je schrap zetten voor energie, inhoud en ongebreidelde passie: Erick Eerdhuizen is terug naar de basis!

DJ JOSE

PIONIER IN DANCEMUZIEK

DJ JOSE

Energiek, getalenteerd en in staat zichzelf nog steeds iedere keer opnieuw uit te vinden: Jos is een absolute topper op het gebied van Dancemuziek!

De hits die hij achtereenvolgens produceerde, alleen of in samenwerking met anderen, hebben hem wereldwijd erkenning gebracht. DJ José is een bekend gezicht geworden in de Nederlandse en internationale clubscene en ook op grote evenementen wordt hij veel gevraagd.
Jos gebruikt een moderne mix van verschillende stijlen. Zijn muziek is toegankelijk, zonder commercieel te worden – hij draait namelijk nét even die andere mix, waardoor het herkenbare met iets nieuws wordt gecombineerd.
De ervaring die Jos meebrengt, maakt dat hij makkelijker in staat is zijn publiek te lezen. Hij weet de diepgang te vinden die het huidige publiek zoekt door gevoeligere tonen, mooiere vocalen en energieke tracks. Jos neemt zijn publiek mee in een verhaal door te communiceren vanuit de DJ-booth en door altijd kritisch naar zijn eigen werk te luisteren.

Stanton Vein


Stanton Vein, al enige tijd in de game en houdt van een energieke set. Muziek zit hem in het bloed. Genieten doen we samen dus hij gooit de platen en jij danst met je maten. Klotsende techhouse met een bekend randje. Gaan we los? Zekersss!

Zimmer Frei

Dit duo,genaamd naar hun gelijknamige radioshow ZimmerFrei op Radio Aalsmeer,is misschien nieuw in de dancescene,maar toch ook weer niet. De ene helft van dit duo,Marcel, draait al wat jaartjes mee en heeft door heel Nederland gedraaid en op alle grote feesten van toen wel gestaan. Zelf heeft hij ook nog een aantal feesten georganiseerd en was één van de residents van een organisatie genaamd creations. Hij had al een tijd een dance programma bij radio Aalsmeer en sinds de laatste jaren is Jancoen daar bij gekomen. Hun sound is breed,van deep-tech tot techhouse en alles wat daar tussen zit,maar altijd dansbaar en vrolijk. Stilstaan is geen optie bij de heren van ZimmerFrei

Le-On

Dj Le-On gastheer en gangmaker, dikke grooves en lekkere Techhouse met een toffe commerciële tint, staat al jaren garant voor feest! Voetjes van de vloer met deze man!